opc_loader
 

WIREMESS

Herkent u dit? Een wirwar van kabels, draden, snoeren etc. Slecht voor de kabels, leidt tot breuk, knopen en daarnaast geeft het slordig aangezicht. Daarvoor is er nu de Cable Clamp oftewel kabelklem. Zowel voor de particuliere als de zakelijke gebruiker een uitermate geschikte oplossing voor het ordenen van de "kilometers" aan kabels en snoeren.

Zie menu "Toepassingen" en "Voorbeelden".

 

 

CABLE CLAMP

Cable Clamp: duurzaam, verstelbaar, herbruikbaar en gebruiksvriendelijk! Dit in tegenstelling tot klitterband, tie-wraps, touw, elastiek, rubber, plakband enzovoort.
De kabelklemmen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn roestvrij. Bovenal zijn ze erg gebruiksvriendelijk en hebben een snelspan & self-locking technologie. Openen en sluiten met één hand! Kabels ordenen doe je met deze klemmen.

Zie menu "Kenmerken" voor de voordelen ten opzichte van standaard manieren van opbergen en het menu "Technisch" voor de afmetingen van de diverse klemmen.

In het menu "Video's" ziet u allerlei voorbeelden van toepassingen.

Eenmaal in gebruik = gegarandeerd succes!

 

ALLERLEI SOORTEN & MATEN

- Cable Clamp Small, Medium, Large & Mega
- Cable Clic Micro & Mini
- Sea Clamp Small, Medium, Large & Mega
- Diverse kleuren

Hét middel tegen uw "kabelnachtmerrie". Voorgoed gewist!

Voor alles een oplossing!

Zie de buttons onder de kop Webshop aan de linkerkant van de website om alle soorten en maten te zien. Wij rekenen geen verzendkosten!

 

 

   Kabelklem          Netjes           Ordenen           Geen breuk         Veilig           Multifunctioneel           Tuinslang    

        Draden      Elektriciteitskabels      Computerkabels           Huishoudelijke apparatuur        Zakelijk                   

             Particulier             Nederland              Opbergen            Duurzaam           Makkelijk           Verstelbaar        

    Herbruikbaar          Gebruiksvriendelijk         Zelfspan techniek          Roestvrij            Diverse kleuren & Maten